dimarts, 1 de gener del 2008

Breu història d'un cor


El setembre de 1994 es va crear la Coral de la Facultat de Farmàcia. Actualment, la coral està formada per cantaires que són estudiants, professors, antics alumnes i altres membres de la comunitat universitària així com persones alienes a la Facultat a qui també els agrada cantar. L’activitat de la coral abasta no només l’àmbit universitari sinó que es desenvolupa també en altres camps participant en concerts de la pròpia facultat, trobades de corals universitàries, activitats organitzades per altres associacions ciutadanes i altres entitats.
El nostre repertori  inclou temes que van des del renaixement fins l’època actual en tot tipus de formats: cançons populars  d’arreu del món, jazz, gospel,  etc.
L’any 2004, amb motiu dels deu anys i mercès a l’empenta que li donà el mecenatge dels Laboratoris Salvat, la coral va iniciar una nova etapa que li ha permès abastar un repertori més ampli junt amb la millora constant de la seva qualitat.
A partir del 2012, els Laboratoris Salvat i el cor acorden un nou conveni que fa incrementar amb escreix la col·laboració i estreta els llaços entre tots dos.

Des de llavors hem capitanejat amb força alguns projectes que podeu conèixer aquí.

Les visites als nostres assajos i qualsevol participació són sempre benvingudes.