dissabte, 31 de maig del 2008

09.07.2008 - CONCERT Jurament Hipocràtic.

Estimats amics i amigues,

El proppassat 9 de Juliol vam fer l'últim concert del nostre cor per aquest curs en motiu del Jurament Hipocràtic dels nostres companys i companyes que es llicencien aquest any.

El Paranimf de la Universitat de Barcelona, (Edifici central, plaça Universitat, Barcelona.) va acollir aquesta celebració i val a dir que malgrat la calor i els pocs membres del cor que érem la música va sonar força bé.

Volem agraïr a la nostra amiga Marina el seu acompanyament al piano així com felicitar la nostra companya, amiga i cantaire Mercè Masjuan i Riera per la seva graduació i el Jurament hipocràtic.


divendres, 30 de maig del 2008

30.05.08-Michele (J.Lennon-P.McCartney/arr: J.L.Blasco)

30.05.08-Let it be (J.Lennon-P.McCartney/arr: J.L.Blasco)

30.05.08-Paraules d'amor (J.M.Serrat/Adapt:F.Vila)

30.05.08-Cançó del Lladre (Trad. catalana/F.Vila)

30.05.08-A l'horta del meu pare (trad.catalana/A.P.Moya)

30.05.08-Canon del vespre (Josep Vila i Casañas)

30.05.08-Canticorum Iubilo (G.F.Händel)

30.05.08-Laudate Nome Domini (C.Tye)

dijous, 29 de maig del 2008

Vols estar sempre informat? AMICS DEL COR

Les noves tecnologies i el cant coral no estan enfrontats.

Estem creant un arxiu d'adreces electròniques de totes aquelles persones, agrupacions, animals o coses que vulguin estar sempre informats de les últimes noves del nostre cor.

Si hi estas interessat només cal que ens enviis un email a corfarmacia@gmail.com o bé que ens deixis un comentari en aquest mateix missatge del blog indicant, en qualsevol dels dos casos, el teu nom i cognoms complets i la teva adreça electrònica. (no pateixis per les dades personals, mai seran publicades al blog doncs abans passen pel nostre filtre).

A partir d'ara ja et pots ben bé anomenar un AMIC del cor.

Visca la música !!

divendres, 23 de maig del 2008

Fotografies al Blog.

Com veieu, només cal una càmera i una mica de paciència per a que la formigueta fotògrafa es posi a la feina i ja tenim les primeres fotografies penjades al blog.

Passa, però, que la formigueta va escassa de recursos tecnològics i el que ara cal és algú que hi entengui per pixel·lar i despixel·lar tot això, per emmagatzemar-les més enllà del "nivell usuari" per a que en puguem gaudir durant molts anys i compartir amb tots els nostres amics.

Qui s'apunta?

diumenge, 18 de maig del 2008

dissabte, 17 de maig del 2008

30.5.08 - CONCERT amb el cor Fröknegårdskolan de Suècia.


Divendres 30 de Maig vam celebrar un concert memorable conjuntament amb els ja nostres amics de la coral sueca de l'escola de música Fröknegårdskolan.
L'Església del Sagrat Cor de Jesús (Companyia de Jesús), al carrer Casp, 27, va ser l'escenari de l'últim concert obert que fem aquest any però encara més important va ser per als nostres col·legues suecs ja que cantàven junts per última vegada després de 8 anys unint veus.

Guardarem la màgia que van transmetre els nois i noies de Suècia, per les veus, l'actitud i les emocions que ens van regalar en el seu repertori.

A tots els que en vau acompanyar, us agraïm el vostre suport i, sobretot, el nivell que veu demostrar com a públic respectuós i atent.

Ens agradaria agrair especialment la col·laboració de la nostra amiga Marina Veciana, que ens va fotografiar per tots els costats. Podeu veure les fotografies del concert aquí.
I els vídeos de les peces cantades, aquí.

Esperem retrobar-vos en properes ocasions.

Bon estiu a tothom i Visca la música!!

El cor de l'escola Fröknegårdskolan.


L'escola Fröknegårdskolan està situada al municipi de Kristianstad al comtat de Skåne, el més meridional de Suècia.

Els estudiants poden fer les solicituds per estudiar a partir dels 8 anys, és a dir, a partir de tercer grau.

L'últim any (novè grau) els estudiants organitzen un viatge de comiat després d'estar set anys cantant junts i en aquesta ocasió visitàren la nostra ciutat on fan altres concerts durant la seva estada d'una setmana i on, amb nosaltres, cantaran junts per última vegada a la seva vida.

El seu repertori inclou peces clàssiques de música coral, temes pop i cançons folk sueques i la seva directora és la Sra. Lena Ekman Frisk.



VÄLKOMNA TILL BARCELONA!!

divendres, 16 de maig del 2008

Llista d'enllaços

Nova llista d'enllaços al blog. Qualsevol de vosaltres que vulgueu compartir algun link relacionat amb la música, que penseu que pot ser interessant, envieu-nos un emili si us plau!!!

Gràcies a n'Esperença pel seu interessentíssim link dels xeremiers de Mallorca!!

La llista anirà augmentant pròximament amb més links.

diumenge, 4 de maig del 2008

Vols cantar amb nosaltres?

COM?
Envia un correu a corfarmacia@gmail.com i vine al proper assaig que fem!
És a dir: el proper dimecres de 19 a 21h, vine a l'aula A1 de la Facultat de Farmàcia. Al teu correu explica'ns com et dius, si ets estudiant o no, i si t'agrada la música, has cantat mai o toques algun instrument. Tothom hi és benvingut!

QUÈ NECESSITEM?

A tu, possiblement, i encara més si ets un noi! Som una facultat on predominen les noies entre els estudiants, però no dessistim, volem seguir essent un cor de quatre veus i volem sopranos, contralts, tenors i baixos. Per tant, ja ho saps, si ets noi encara seràs més benvingut!

QUINES CONDICIONS HAS DE COMPLIR?

- Que t'agradi la música i que tinguis ganes de passar-ho bé. Que vulguis implicar-te al cor, als seus assaigs i concerts.
- No cal tenir solfeig ni una veu prodigiosa mentre tinguis ganes de fer vibrar les cordes amb nosaltres.

Bé, suposo que si has arribat fins aquí només ens queda dir-te:
Benvingut/da al cor i Visca la música!!!

dissabte, 3 de maig del 2008

Facultat de Farmàcia.



Aquesta facultat de Farmàcia és la segona casa de la majoria dels nostres cantaires.

Situada al capdavant de tot el campus universitari de la Diagonal és l'edifici més antic de la zona i compta amb una història de més de 150 anys.

Els estudis de farmàcia, els de ciència i tecnologia dels aliments, la recerca científica i altres activitats com aquest cor són les dedicacions especials del centre però el que se'ns dubte el fa més especial és la gran qualitat humana que hi ha entre les seves parets i que ens proporciona un lloc idòni per gaudir de la música.

Des d'aquestes linies volem agraïr l'espai i el recolzament que rebem qüotidianament de professors, alumnes, PAS i de la mateixa cap d'estudis i el Sr. Degà de la facultat.

Universitat de Barcelona



La Universitat de Barcelona, estretament vinculada a la història de Barcelona i de Catalunya, ha celebrat recentment el 555è aniversari. Els anys de servei fan que reculli l’herència de ser la universitat pública principal del nostre país. És la que acull més estudiants i la que ofereix l’oferta formativa més àmplia i completa, que comprèn des de titulacions de primer i segon cicles fins a títols propis i estudis de postgrau, de màster i de doctorat. A més, és el principal centre de recerca universitari de l'Estat espanyol i un dels més importants d’Europa, tant per nombre de programes de recerca com per l’excel·lència assolida en aquest terreny.

La UB ens acull en el seu si i ens dóna la possibilitat de programar actuacions en alguns dels seus actes oficials.
Per altra banda també admet les hores d'assaig i concert com a convalidables per crèdits de lliure elecció.

Volem, doncs, agraïr des d'aquest blog el seu suport al nostre projecte.

Laboratoris SALVAT.


SALVAT és una companyia farmacèutica independent amb un equip humà compromès amb la qualitat de vida de les persones a través de la innovació de medicaments i productes sanitaris d'alt valor afegit.

Fa uns anys Salvat va decidir col·laborar amb el nostre cor i d'ençà que no ha faltat mai ningú de la casa Salvat als nostres concerts.

El nostre vincle, doncs, va més enllà de l'ajuda econòmica ja que la seva empenta presencial és la que realment ens ajuda a anar endavant.

Des d'aquest bloc volem agraïr una vegada més la seva ajuda i l'apreci que demostren per la música coral.

18.05.08 - CONCERT amb Joves veus del Vendrell.



El diumenge dia 18 vam celebrar el segon concert amb la coral "Joves Veus del Vendrell" a l'Auditori Pau Casals, del Vendrell.

Ens satisfà poder-vos dir que el nostre cor aprèn dels errors i se supera ell mateix a cada concert ja que el resultat d'aquest segon acte va ser molt superior a la primera actuació que vam celebrar a Barcelona feia unes setmanes.

El cor de la Facultat se sent especialment agraït, ja no només per l'acollida del Vendrell, sinó per tota la seva col·laboració pel que fa a la infraestructura de l'event.

Volem agrair especialment l'enregistrament del concert per part dels responsables de l'Auditori, així com les fotografies d'en Joan Ramon i la gravació de Televisió del Vendrell per a l'emissió d'un fragment del concert a les noticies locals.

Tant de bo la il·lusió i la música ens puguin fer coincidir més vegades amb aquest cor jove del Vendrell i tant de bo puguem tornar a gaudir com ho hem fet aquests darrers mesos.

Podeu veure la notícia de Televisió del Vendrell clicant aquí.
Les fotos les podeu veure aquí.

Visca la música!!

La direcció. Natàlia Casasús i Magriñà.


Nascuda a Torredembarra, inicia els estudis de cant amb el baríton barceloní Josep Ferrer i Auxan. Finalitza el Grau Mig de Cant al Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona amb Menció d’Honor en aquesta especialitat. Realitza els estudis superiors de cant amb Carme Bustamante al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i actualment continúa perfeccionant-se amb la mezzo-soprano Margarida Lladó, havent rebut màster-classes de la soprano Mª Dolors Aldea, d’Ana Luïsa Chova i de Mati Pinkas.

Paral·lelament als estudis de cant, ha realitzat estudis de Direcció Coral amb mestres com Josep Prats, Xavier Sans, Montserrat Ríos, Josep i Lluís Vila, Alain Langrée i Johan Duijck. Actualment dirigeix la Coral de la Federació Farmacèutica de Barcelona, la Coral abertis, també de Barcelona, la Coral de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, i el Cor-Orfeó Parroquial del Vendrell.

La seva activitat com a solista és molt variada dedicant-se especialment a l’oratori (Litaniae lauretanae de W.A.Mozart, Gloria de A.Vivaldi, Missa Sti.Joanis de Deo de J.Haydn, Missa brevis in F de W.A.Mozart, Llibre Vermell de Montserrat) i al recital de lied, cançó francesa, cançó catalana,etc.

Va ser seleccionada per a formar part de l’European Youth Choir (Cor Europeu de la Joventut) en tres ocasions, essent-ne la primera representant catalana, realitzant concerts per Alemanya, Hongria, França i País Basc, sota la direcció de Johan Duijck, Jordi Casas i Johannes Prinz.

Des de la nova temporada del Gran Teatre del Liceu, ha cantat com a reforç del cor en diverses produccions. Actualment forma part del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i és professora de cant a l’Escola Municipal de Música “Pau Casals” del Vendrell.

També és llicenciada en Biologia Sanitària (promoció 1996) per la Universitat de Barcelona.
A partir del setembre de 2008 passa el relleu al capdavant del cor de la Facultat a Albert Santiago i Santiago.