divendres, 3 d’octubre del 2008

La direcció. Albert Santiago i Santiago

Aquest any comencem amb una Bonanova.
Que sonin els tambors i les guitarres. Tota la banda en peus!!!
Donem la benvinguda al que serà el nostre nou director a partir d'ara, que pren el relleu de la Natàlia Casasús i Magriñà al capdavant del cor.
Amb tots vostès: Albert Santiago i Santiago!!!
Esperem amb candeletes els fruïts que donarà la nostra feina conjunta.

Benvingut i moltes gràcies.



L'Albert s’inicià en el camp de la direcció coral amb Andreu Martínez, realitzant posteriorment diversos cursos organitzats per la FCEC amb els professors Mireia Barrera, Elisenda Carrasco, Xavier Sans i Emilio de la Linde, entre d’altres. Ha participat també a diverses classes magistrals impartides per Frieder Bernius i Harry Christophers. Actualment finalitza els estudis superiors de direcció coral amb Johan Duijck a l’Esmuc.

També s’ha introduït dins la direcció orquestral amb Lluís Vila, continuant aquests estudis amb Jordi Mora, Manel Valdivieso i Antoni Ros Marbà, als cursos impartits al Conservatori del Liceu i a Igualada.

Ha estat director de nombrosos cors, destacant el Cor de Cambra del Monestir de Sant Cugat i el Choeur du Festival des Pays Catalans, del qual també n’és el fundador. Ha dirigit diverses produccions simfònico-corals amb orquestres com la Camerata Sant Cugat, Orquesta de Cambra de Cervera, Terrassa 48 i Arcambra, col·laborant amb corals com la Càrmina, Polifònica de Puig-Reig o Estudi XX.

El seu repertori reflecteix una gran versatilitat: des de grans obres sacres com el Messies de Haendel, el Rèquiem de Mozart, Rèquiem de Brahms i diverses cantates de Bach, fins al món de l’òpera (Manon, La Favorite, La Vie Parisienne...) i el musical de Broadway. Recentment ha dirigit una selecció de la millor música orquestral de Manuel de Falla.

La seva formació com a director es complementa amb estudis de cant, piano, instrumentació i anàlisi musical, entre altres disciplines. També ha rebut classes de gestió musical a l’Esmuc. Com a intèrpret vocal, ha participat a nombrosos projectes corals, entre els quals cal esmentar el Cor de Cambra del Conservatori del Liceu i el Cor del Festival “Europäisches Musikfest”, dirigit per Helmuth Rilling.

Ha estat convidat a impartir el taller de música coral del Renaixement dins les “Trobadories d’en Guillem de Berguedà”, que es celebra cada estiu a Berga. També ha estat seleccionat per dirigir el cor representant de Catalunya a la trobada europea que té lloc anualment a Ochsenhausen (Alemanya).




dijous, 2 d’octubre del 2008

COMENCEN ELS ASSAJOS

Benvolgudes i benvolguts,

Ja comencen els assajos del cor. Feu córrer la veu a tots els companys, amics i altres bestioles!!!!

Aquest any comptem amb algunes sorpreses que descobrireu només arribar així que no falteu!!!!

Quan: DIMECRES, 8 D'OCTUBRE de 19'00 a 21'00h

On: Aula 101, edifici nou, Facultat de Farmàcia, Universitat de Barcelona, Campus Diagonal.

Com: ...Cliqueu aquí

Ens veiem dimecres que ve!!!

Fins llavors i...Visca la música!!!!

Bona feina. Moltes gràcies. Arreveure.

Ahir vam començar definitivament el curs després d'uns dies d'incerteses.
Els que vau ser-hi ja ho sabeu, a la resta us en fem ressò des d'aquest missatge.
La nostra estimada Natàlia deixa la direcció del cor ja que necessita temps per resoldre temes personals.
Ahir va venir a acomiadar-se de tots nosaltres i a presentar-nos el que serà el nostre nou director a partir d'ara, l'Albert Santiago i Santiago.

Els dos anys que la Natàlia ha compartit amb nosaltres han deixat sense cap mena de dubte molts records no només als cantaires si no també a tota la família de la Facultat.

I com no podia ser d'una altra manera, també ens deixa unes mans i una veu que segueix acompanyant-nos junt amb la seva amistat fins allà on ens dugui aquesta nostra cançó.

Així que des d'aquí volem agrair-te una vegada més tota la força que ens has donat, les ganes i els somriures i que sàpigues que pots comptar amb nosaltres pel que necessitis.

I ara posem-hi un ritardando, cassoleta....i ull viu!...Visca la Música!!!