dijous, 22 de juliol del 2010

2010.07.09-Concert del Jurament Hipocràtic




Estimats amics i amigues,

El passat dia 9 de juliol, a les 19 h, els nostres amics i companys de professió de la promoció 2005-2010 van fer el tradicional jurament hipocràtic al Paranimf de l’Edifici Històric. En l’acte acadèmic, hi van actuar com a padrins la Dra. Concepció Amat i el Dr. Diego Muñoz.
Com és habitual, la Coral de la Facultat va oferir un concert d'acompanyament en aquest acte.

Durant l'acte, sota la direcció del mestre Albert Santiago i l'acompanyament al Piano de Keco Pujol, es van interpretar les següents peces:

This little light of mine (espiritual)
Walk Together Children (Christoph Schönherr)
Hallelujah (Arr. Per M. Warren, M.O. Jackson & M. Kibble)
Gaudeamus Igitur (J. Casulleras)


El jurament hipocràtic a la Facultat de Farmàcia es va instituir oficialment l’any 1995 amb el jurament de la promoció 1990-1995, coincidint amb el 150è aniversari de la Facultat. El text del jurament, que és llegit per tots els estudiants, és una adaptació catalana del text clàssic en grec d’un manuscrit bizantí del segle XI conservat a la Biblioteca Vaticana.

Durant l’acte, diverses personalitats van destacar la feina feta pel cor i ens van mostrar el seu suport i estima. A tots ells els volem agrair el somriure.

Esperant tornar-vos a trobar l'any vinent, ens acomiadem agraïts per les vostres mostres d'alegria envers la nostra feina.

I Visca la Música!!!!