dilluns, 24 de desembre del 2012

Concerts de Nadal 2012.

Enguany, com cada any, el Nadal ha arribat gairebé sense donar-nos temps a remenar als armaris i trobar-hi els guants i la bufanda.
El 12.12.2012 hem celebrat el concert de Nadal de la Facultat de Farmàcia que també ha estat l'oportunitat per recordar la Patrona dels farmacèutics.
El programa que hem dut a terme a l'Aula Magna de la Facultat en aquesta ocasió ha estat el següent:


Et incarnatus, de Joan Cererols
Ave vera virginitas, de Josquim Des Prez
Amen, espiritual afroamericà arranjat per Norman Luboff
Pero mira como beben, tradicional espanyola arranjada per Francesc Pagès
Festejo de navidad, de Herbert Bittrich

Direcció: Ahmet Suleyman Bilgin

El dia 22.12.2012, per segon any consecutiu, hem pogut coincidir en un concert  a la Facultat de Biologia amb el cor de la mateixa Facultat i el cor Iolis de la Facultat de Física, dirigits per Raimon Romaní i per Josep Mas, respectivament, amb el mateix repertòri.


dimarts, 11 de desembre del 2012

La direcció. Ahmet Süleyman Bilgin.

Des del desembre del 2012 comptem amb un nou membre al nostre cor i no es tracta d'un cantaire més sinó d'un nou director que ve de terres llunyanes amb la il·lusió de formar part d'un projecte que té ganes de créixer.

Des del cor de la Facultat de Farmàcia volem donar-te la benvinguda i esperem gaudir plegats de tantes notes com sigui possible.

L' Ahmet Süleyman Bilgin inicià les seves primeres classes de música amb Mehmet Gürgün el 1999. A partir del 2002 seguí els seus estudis musicals a la universitat Abant Izzet Baysal de Bolu de Turquia. 
Ha estudiat tècnica vocal i direcció coral i orquestral amb Muhip Şanal i Markus Baisch. 
Ha participat en diverses masterclasses de pedagogia coral amb Elisenda Carrasco, Hans-Joachim Lustig, Bernardo Donati i Soma Szabo. 
Ha ampliat els estudis d’orquestració amb Ertuğrul Sevsay. 

Entre 2006 i 2012 ha composat músiques per diversos projectes audiovisuals. L’any 2008 va fundar el cor infantil “Kıpırdayan Notalar” a Estambul i en va ser el director fins l’any 2011. 
Actualment està component músiques per diversos projectes i dirigint el Cor de Facultat de Farmàcia. 

Benvingut, mestre Bilgin! 

Visca la música!!

dilluns, 10 de desembre del 2012

Moltes gràcies. Fins la propera!

Com ja sabeu, el nostre director Pau Jorquera, ha deixat d'estar al capdavant del nostre projecte. La seva mà tant destra el duu a dirigir altres projectes d'envergadura que segur que omplirà d'èxits com tots els que ha construït amb nosaltres.
Des del cor de la Facultat de Farmàcia volem desitjar-li molt bon viatge i que no deixi mai l'empenta que el duu endavant.

A partir d'aquest moment, assumirà el càrrec de director l'Ahmet Süleyman Bilgin, que arriba a Catalunya des de Turquia per començar un dels projectes més ambiciosos de la seva vida.
Esperem comptar-hi!!

Per molts anys i moltes gràcies, mestre Jorquera!