dilluns, 10 de juny del 2013

Estrenem logotip!

Benvolguts seguidors del blog, cantaires i amics.

Volem presentar-vos el nostre nou logo en totes les seves versions. Esperem que us agradi.


El cercle i la paraula Farmàcia són malva perquè aquest és el color de la Facultat de Farmàcia.
El cercle representa el grup, al centre del qual hi ha una clau de sol que vol ser una "f" seguida de la paraula "cor", que també queda al bell mig de la circumferència.
Tot i que el grup està representat amb un cercle, aquest no està tancat, les lletres de les paraules "de la facultat de Farmàcia" l'obren ja que representen els membres del grup, tots ben diferents entre ells, gràcies als quals les portes estan sempre obertes per entrar a formar-ne part així com per fer sortir l'essència de la música cap enfora.

La idea és conjunta de diversos cantaires i el disseny és de l'Alexandre Nebot i Ventura.

Esperem que us agradi i sobretot, que el feu ben vostre!

Per molts anys!

Visca la música!!


diumenge, 9 de juny del 2013

CONCERT. Missa nº2 en Sol Major D.167 de Franz Schubert. 8 de juny 2013

El proppassat dissabte 8 de juny de 2013 va tenir lloc al Paranimf de la Universitat de Barcelona el nostre concert de final de projecte. Aquest ha estat la culminació de molts esforços per part dels cantaires i directors de totes les formacions corals i l'orquestra que hi han participat, així com per part dels solistes.

Vam interpretar el següent repertori:

Chor der Engel, D.440 - Franz Schubert (text: Goethe)
Trenta diners - Óliver Carrasco (text: S. Espriu)
La pell de brau - Martí Carreras (text: S. Espriu)
Elegischer Gesang - Ludwig van Beethoven
Missa nº2 en Sol Major, D.167 - Franz Schubert
Ave Verum Corus, K.618 - W. A. Mozart

El concert va ser un èxit. Vam omplir el Paranimf i els aplaudiments i somriures dels assistents van donar-nos la seguretat d'haver fet una molt bona feina.

Volem agrair la tasca de Poire Vallvé, director del cor de la UAB; Óliver Carrasco, sots-director del mateix cor; Josep Mas, director del cor Iolis de la Facultat de Física de la UB; Tomàs Grau, director de l'Orfeó de la URV i de l'orquestra Camera Musicae i als solistes: Anna Cortijos, soprano; Albert Baena, tenor i Albert Coll, baríton.

Allarguem l'agraïment a tots els cantaires i músics, que són l'ànima del projecte, les petites notes sobre el pentagrama.

I sens dubte mereix una especial abraçada, els companys i amics dels Laboratoris Salvat, que any rere any posen el seu granet de sorra i ens empenyen a millorar i buscar els camins per créixer.

I per molts anys!

Visca la Música!

Aquí podeu veure el concert sencer:


Cartell del concert: