dimarts, 27 de maig del 2014

CONCERT: "Maig Coral 2014"

El passat divendres 30 de maig vam realitzar l'últim concert del curs. El concert va tenir lloc a l'església de Sant Pere de les Puel·les (veure mapa) de Barcelona, a les 21:00h.Vam cantar en participació al Cicle de Concerts "Maig Coral 2014". Vam compartir escenari amb la reconeguda Coral Cantiga, dels Lluïsos de Gràcia.

El repertori va consistir en cançons modernes molt conegudes. Vam cantar:
 - Barbara Ann, Fred Fassert
 - California dreamin', John Phillips. Arr.: Milt Rogers (solista: Bernat Vázquez)
 - Over the rainbow, Harlod Arlen. Arr.: Steinar Eielsen (solista: Cristina Vilarmau)
 - L'hymne à l'amour, Edith Piaf. Arr.: José Oliveira (solista: Isabelle Neyrac)
 - Top of the world, Richard Carpenter. Arr.: Jay Althouse
 - It's raining men, Paul Jabara i Paul Schaffer. Arr.: Charles Beale
 - Happy ending, Mika (solistes: Lorena Vilches i Emi Lladó)

La petita parròquia aviat es va omplir de la música i el ritme contagiós de les nostres veus, i en acabar vam donar pas a la Coral Cantiga, que va finalitzar el concert.
Va ser un vesprada molt bonica, que va acabar amb un sopar conjunt entre els cantaires del cor.


dilluns, 12 de maig del 2014

CONCERT: "Gloria" de Vivaldi. 15 de Maig 2014

El passat dijous 15 de maig vam cantar al Paranimf de la Universitat de Barcelona, en el marc del "XXVII Cicle de Música a la Universitat". Un any més ens van acompanyar el Cor Iolis de la Facultat de Física (UB), el Cor de la UAB i l'Orfeó de la URV. En aquesta ocasió també vam comptar amb la participació del Cor de l'Escola Alemanya d'Esplugues de Llobregat. Érem una vuitantena de cantaires!


La setmana del 12 al 16 de maig va ser, sens dubte, la més densa d'aquest curs. Tres concerts en cinc dies: infinitat d'emocions compartides. Aquestes van ser les dates i escenaris dels concerts de la producció:

- Dilluns 12 de maig. 14h. Teatre de la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
- Dijous 15 de maig. 20h. Paranimf de la Universitat de Barcelona. Plaça Universitat
- Divendres 16 de maig. 21h. Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell

Aquests tres concerts van ser la culminació de moltes hores d'assaig i molts dissabtes compartits amb els cantaires participants. El projecte d'enguany ha consistit en el "Gloria" de Vivaldi i "O sing unto the Lord" de H. Purcell. Per agrair el càlid aplaudiment del públic, vam oferir com a bis el conegut coral final de la Cantata BWV 147 de J. S. Bach "Jesus bleibet meine Freude". D'aquesta manera, els assistents van poder gaudir d'una passejada per la música del Barroc.

El Paranimf es va omplir a vessar i els nombrosos bancs no van ser suficients per acollir tot el públic, de manera que moltes persones es va quedar de peu durant l'hora llarga que va durar el concert. Vam quedar molt satisfets amb la nostra feina i, el que és més important, vam gaudir compartint la música amb altres veus joves.

Els números solistes van ser interpretats per Marta Garcia Cadena, soprano; Daniella Rieger-Böhm, contralt; Ferran Jovell i Carles Pachón, tenors; i Jaume Casalí, baix. Agraïm la tasca dels directors Ahmet S. Bilgin i Poire Vallvé, que ens van conduir en aquesta nova experiència.

Ens felicitem de l'èxit d'aquests concerts i esperem retrobar-nos aviat!

Agraïm de manera especial el recolzament que any rere any ens donen els Laboratoris Salvat. Gràcies per creure en nosaltres i ajudar-nos a seguir creixent.

Visca la Música!

Si voleu reviure el concert, ho podeu fer clicant aquí.