dimarts, 15 de desembre del 2015

CONCERT DE NADAL A LA BASÍLICA DE LA PURÍSSIMA CONCEPCIÓ

Divendres no us podeu perdre el nostre concert oficial de Nadal!
Us oferirem un repertori en el que hem estat treballant al llarg de tots aquests mesos: cançons de tot el món, en italià, macedoni, suec i català. Cançons que ens parlen d'anyorança, d'amor, d'esperança... I serà en un marc preciós: la Basílica de la Puríssima Concepció. 

És una ocasió perfecte perquè sentiu que al vostre cor és Nadal i ompliu l'ànima de música!



CONCERT CANTS DE FESTA A LES PORTES DE L’HIVERN

Dissabte 19 participem en la segona mostra del ressorgiment de Ribermúsica. Tindrà lloc a la zona artesanal de La Ribera, la vetllada converteix de nou aquest sector recòndit i misteriós en un poema sensorial, un vespre màgic, suggestiu i evocador que a les portes de l’hivern omple de música els vells carrerons.

No cantem pas sols! Ens acompanyaran més de 300 cantaires –petits, joves i grans- s’aplegaran per participar en un concert a Santa Maria del Mar; en acabar, formaran una filera per recórrer aquells carrers al compàs de nadales populars. Al final, enllaçats en una cadena humana, entonen el ‘Santa Nit’ per saludar el nou Nadal que ens arriba.
Les botigues s’engalanen i s’obren a cantaires i visitants, per conversar-hi, mostar les seves creacions i oferir-los-hi un petit refrigeri.


Des d'aquí us animem a tots a assistir en una tarda que serà, ben segur, d'allò més especial! 



 

dissabte, 12 de desembre del 2015

Concert homenatge a la presidenta d'honor de Salvat

El passat dia 10 de Desembre vam tenir la sort de poder assistir al concert que es feia al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes que havia organitzat els Laboratoris Salvat. Aquest any celebren el seu 60é aniversari i aquest concert posava un final perfecte a un any de celebracions al voltant de les arts i la cultura.
El cor  de cambra ARSinNOVA i l'Orquestra Barroca Catalana van interpretar El Mesias de Georg Friedrich Häendel sota la direcció de Pau Jorquera, i amb els guanyadors de la beca Bach Zum Mitsingen com a solistes: Maria Pujades (soprano), Eulàlia Fantova (contralt), Jorge Navarro (tenor), Fabio Lessuisse (baix).
El concert va ser un homenatge a Elvira Maria Teresa Musso Borras, presidenta d'honor de la companyia, en reconeixement a la seva tasca al capdevant de la direcció de l'empresa.


Va ser una experiència marevellosa poder gaudir d'aquesta obra en un marc com el monestir de Pedralbes cosa que agraïm molt als nostres mecenes!



14 de Desembre: Concert de Nadal a la Facultat

Dilluns 14 de Desembre oferim a la Facultat de Farmàcia el nostre primer concert de Nadal del 2015. Cantarem al final dels actes institucionals que celebren la Festa de la Patrona.
Així doncs, els actes comencen a les 12:30 a l'Aula Magna de l'edifici A de la nostra facultat.
El nostre concert, encara que breu, serà variat i promet sorpreses molt interessants!

Preparats per començar a contagiar-vos de l'esperit nadalenc?